Massages

Geef je helemaal over aan een totale ontspanning.
En ervaar het gevoel van rust tussen lichaam en geest.

Voetmassage

30 minuten.

Een massage van de voeten is geschikt voor iedereen en heeft een positief effect op diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Het heeft de volgende positieve effecten:

- ontspant en ontstresst 
- stilt pijn 
- verbeterd de doorbloeding
- bevorderd je nachtrust 

Voetmassage, olie afnemen met warme kompressen en als afsluiting een verzorgende voetenbalsem.

€ 30,00

Lichaamsmassage

30 minuten.

Massage van rug, nek en schouders of rug, nek, schouders en achterzijde benen. U wordt gemasseerd met de handen en de druk wordt aangepast naar uw wens. De massage geeft zowel een ontspannende- als verlichtende werking voor spanningen in de spieren 

€ 34.50

Lichaamsmassage

60 minuten.

Massage van rug, nek, schouders, voor- en achterzijde benen, armen en hoofdhuid. U wordt gemasseerd met de handen en de druk wordt aangepast naar uw wens. De massage geeft zowel een ontspannende als verlichtende werking voor spanningen in de spieren. 

€ 54.50

Hotstone massage

30 minuten.

Massage van rug, nek en schouders of rug, nek, schouders en achterzijde benen. U wordt gemasseerd met zowel de handen als met warme basaltstenen met een temperatuur van ongeveer 45 graden. De warmte zorgt voor een nog diepere ontspanning en verlichting van spanningen in de spieren. 

€ 36.50

Hotstone massage

60 minuten.

Massage van rug, nek, schouders, voor- en achterzijde benen, armen en hoofdhuid. U wordt gemasseerd met zowel de handen als met warme basaltstenen met een temperatuur van ongeveer 45 graden. De warmte zorgt voor een nog diepere ontspanning en verlichting van spanningen in de spieren. 

€ 56.50

Lomi lomi massage

30 minuten.

Massage van rug, nek en schouders of rug, nek, schouders en achterzijde benen. Een massagetechniek afkomstig uit HawaÏ. U wordt op een ritmische manier met onderarmen en ellebogen gemasseerd. Het is een onstspanningsmassage die tegelijkertijd ook dient als bindweefselmassage en leidt tot huidverbetering. 

 

€ 36.50

Lomi lomi massage

60 minuten.

Massage van rug, nek, schouders, voor- en achterzijde benen, armen en hoofdhuid. Een massagetechniek afkomstig uit HawaÏ. U wordt op een ritmische manier met onderarmen en ellebogen gemasseerd. Het is een onstspanningsmassage die tegelijkertijd ook dient als bindweefselmassage en leidt tot huidverbetering. 

€ 56.50