Gezichts­­behandelingen­­

De huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden.
Regelmatig een gezichtsbehandeling zorgt voor een betere conditie en bescherming van je huid.

Basic Skin Care

45 minuten.

Een verzorgende basisbehandeling bestaat uit een reiniging, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, hals, decolleté en hoofdhuid, masker en dag- of nachtcrème.

€ 41.50

Hydrate Skin Care

75 minuten.

Bestaat net als de basisbehandeling uit een reiniging, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen, massage en masker, maar wordt uitgebreid met een peeling en hydraterend gaasmasker waarbij de huid wordt geremineraliseerd. Het remineraliseren van de huid is uniek in deze behandeling. Met deze extra stap wordt gewerkt met de helende kracht van gezuiverd zeewater. Dit geeft de huid een betere doorbloeding, verbetert de PH waarde en voegt vitamines en mineralen toe op celniveau. Deze natuurlijke transporteur werkt dus als een boost! We sluiten de behandeling af met een dag- of nachtcrème. 

€ 57.50

Bio-Peeling Treatment

±60 minuten.

Detox & vitamine boost voor de huid

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze peeling zuivert de huid diep en zet de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Bio Peeling van Salonnepro bevat geen zuren of waterstofperoxide. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid egaal en zacht aan.

Voordelen van de Bio Peel behandeling:

 • Verminderen van acne en onzuiverheden
 • Verfijnen van de poriestructuur
 • Egaliseren van acne littekens
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Verhelderen van een doffe / vale teint
 • Verminderen van fijne lijntjes
 • Egaliseren van de huidstructuur
 • Kalmeren van een onrustige huid


Wat maakt deze Bio Peel zo uniek?

Naast dat de behandeling 100% natuurlijk is, wordt er geen gebruik gemaakt van waterstofperoxide in de Bio Peeling, wat bij andere merken vaak wel wordt gebruikt. De mix van kruiden, zeewier en algen is zo puur en geconcentreerd van zichzelf, dat de werkstoffen erg goed worden opgenomen door de eigen huidcellen. Hierdoor is waterstofperoxide overbodig, wat tevens onnodig en schadelijk voor de huid is. De Spirulina alg die verwerkt zit in de Bio Peeling bevat op zich al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Bio Peel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

Na de Bio Peel behandeling

Na de behandeling kan de huid er rood uitzien en warm en gevoelig aanvoelen. Dit huidbeeld kan per persoon verschillend zijn en trekt binnen 24-48 uur weg. Ongeveer 5 dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. De mate van de schilfering is afhankelijk van het huidtype en kan per persoon verschillen. De huid voelt in deze periode vaak wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe en frisse huid zichtbaar. De Calendula Oil Elixir van Salonnepro houdt de huid soepel, gaat droogheid en gevoeligheid tegen en zorgt ervoor dat de schilfertjes verminderen.

Vermijd de zon de eerste 48 uur na de behandeling.
24 uur niet sporten of naar de sauna.
Draag de eerste 24 uur geen make-up.
Vermijd de zonnebank gedurende 7 dagen.
Drink na de behandeling minimaal 2 liter water, zodat alle afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.
Probeer zo min mogelijk aan de huid te zitten i.v.m. bacteriën die aan de handen kunnen zitten.
Breng elke dag een SPF aan, minimaal de aankomende 7 dagen na de behandeling

Tussen de Bio Peel behandeling en een hars of botox behandeling, dient minimaal 14 dagen te zitten.

De Bio Peel treatment is niet geschikt bij:

 • Virale infecties (ook bij een koortslip)
 • Open wondjes
 • Actinische keratose
 • Retinoïden (waaronder vitamine A-zuur, stoppen gedurende 6 weken)
 • Verbrandde huid
 • Huidkanker

  De behandeling
  Reiniging, Bio Peel, onzuiverheden verwijderen, masker, massage van decolleté, nek en schouders, dag-verzorging. 

€ 74.95

Microdermabrasie

±45 minuten.

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van een diamant schijfje. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe mooier het resultaat zal zijn. 

Wat doet het met jouw huid?
Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. 

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, absoluut niet. De behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannen ervaren. 

Wanneer is een microdermabrasie behandeling aan te raden?
- Onzuivere huid
- Pigmentvlekjes
- Littekens
- Rokershuid
- Grove poriën
- Grove huidstructuur
- Futloze huid

Wanneer is een microdermabrasie behandeling niet aan te raden?
- Overmatig veel moedervlekken
- Eczeem
- Psoriasis
- Ontstekingen in de huid
- Koortslip
- Zonverbranding
- Rosacea
- Huidkanker
- Actieve acne 

Advies na de behandeling.
Na de behandeling zal de huid er roze/rood uitzien en is het huidoppervlak gevoelig. De rode kleur verminderd over het algemeen na enkele uren. De eerste 24 uur geen:
- Bad, douchen mag na 6 uren
- Sauna
- Zwembad
- Zonnebank
- Cosmetica 

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk direct zonlicht. Bescherm uw huid met een zonneprotectie en voed de huid goed. Drink na afloop voldoende water. 

De behandeling.
Reiniging aangepast op uw huidtype, microdermabrasie behandeling, onzuiverheden verwijderen, masker aangepast op uw huidtype en als afsluiting een dag- of nachtcrème.
Onder het masker kunt u genieten van een hoofdhuid en hand massage.

€ 59.50

BioPulse Therapy

±90 minuten.

Wat is Biopulse therapy
BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting). 

Wat is het effect van Biopulse Therapy
- Anti-aging, lifting en versteviging
- Aanmaak van collageen en elastine
- Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
- Verhelderen van hyperpigmentatie
- Verwijderen van dode huidcellen
- Verwijdering van verstopte poriën (zeer geschikt voor de onzuivere huid)
- Remt de p.acnes bacterie 
- Reguleren van de talgproductie
- Bestrijden van vrije radicalen.

Hoe ziet de behandeling eruit
Je huid wordt eerst mild, maar grondig gereinigd. Hierna wordt je huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure Vitamine C. Peptiden zorgen voor een elastische huid. Vitamine C heeft jouw huid nodig om collageen aan te maken. Het werkt ook verhelderend. Daarna wordt het speciale masker aangebracht. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel (vandaar de naam BioPulse). Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd. Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht en wordt daarna afgenomen met een wasmassage. Je huid kleurt tijdens het masker tijdelijk rood en soms zijn kleine, rode bloedvaatjes te zien in je huid. Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helder rood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar je huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Het is belangrijk voor vele gezonde processen in je huid en in je lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Belangrijke punten:
- De behandeling is voor elk huidtype en huidskleur geschikt. Ben je zwanger of geef je borstvoeding, dan kan je deze behandeling beter uitstellen.
- De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten. In de dagen na de behandeling kan je huid nog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht.
- Je huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.
- Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om de Anti-Aging Protect Cream spf50+ aan te brengen.
- Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water.
- Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten.
- Om het resultaat te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden (6-8 behandelingen).

Benieuwd hoe de behandeling in zijn werk gaat? Klik dan op de onderstaande link!
https://youtu.be/bepdX3liJJY

Resultaat na 1 behandeling
€ 84.50

BioPulse microneedling Treatment

±120 minuten.

De perfecte combinatie om sneller een beter resultaat te krijgen.

BioPulse Microneedling Treatment
Voor een stevige, meer elastische huid. Fijne lijntjes en rimpels. Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met microneedling. De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor je in kortere tijd intensievere resultaten kan halen.

€ 122.00

Microneedling

±60 minuten.

Wat is microneedling?
Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen kleine micro kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Deze kanaaltjes worden door onze huid gedicht met collageen. 

Collageen
Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt, het zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Maar als we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam steeds minder. Onze huid wordt slapper en we krijgen rimpeltjes. Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen. Hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld. 

Dit colllageen blijft voor ongeveer 2 jaar in onze huid aanwezig en zal na deze 2 jaar door het natuurlijke proces weer worden afgebroken.

Tijdens de behandeling 
Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met serums die diep in de huid komen. Dit zijn serums die retinol, Vitamine C en E en pro-vitamine B5 (panthenol) bevatten. Deze vitamines zullen de huid ondersteunen in het proces van de aanmaak van collageen. 

In de behandeling wordt gewerkt met vitamine C. Wat doet vitamine C voor de huid?
Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen. Het simuleert en ondersteund de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en Rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderdend effect op hyperpigmentatie. En frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.
vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit. 

We gebruiken vitamine C voor verschillende indicaties:
- collageen aanmaak
- rosacea
- versteviging van de huid
- puistjes
- verhoorning van de huid

Na de behandeling 
Na de behandeling  zal de huid kleine beschadigingen aan de huid gaan dichten met collageen. De huid is weer 'dicht' na 24 uur. De eerste 24 uur moet de huid dus ook met rust gelaten worden. De weken na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken op plekken waar dit nodig is. Dit proces duurt ongeveer 28 dagen. Daarom kan behandeling 2 pas na 28 dagen. 

Wanneer kies je voor microneedling 
Microneedling is een huidverbeterende behandeling en wordt gebruikt bij:

 • Huid veroudering / rimpeltjes
 • Littekens
 • Grove poriën 
 • Pigmentatie 

Wanneer kan een microneedling behandeling niet toegepast worden?

 • geirriteerde huid
 • Bij een huid met infectie of schimmelinfectie 
 • Actieve rosacea
 • Op eczeem plekken
 • Psoriasis (in overleg)
 • Actinische keratosen
 • Kanker
 • Open wonden of zweren
 • Bloedstollingsproblemen
 • Diabetes
 • Immuunsysteem remmende medicijnen  (in overleg met de huisarts)
 • HIV virus

Belangrijk om te weten
Na een behandeling zijn er een aantal punten belangrijk om te weten. Deze punten moeten goed opgevolgd worden voor een optimaal resultaat.
probeer zo min mogelijk aan de huid te zitten, dit i.v.m. Bacteriën die aan de handen kunnen zitten. 
voor 24 uur mag er geen gebruik worden gemaakt van huidverzorgende producten of make-up. Na 24 uur mag u alles weer gebruiken zoals u gewend bent. 
De huid mag in deze 24 uur alleen gereinigd worden met water. 
vermijd deze 24 uur ook:

 • sporten
 • Sauna
 • Zwemmen 
 • Een bad nemen (douchte mag weer na 6 uur)
 • Zonnebank

Drink minimaal 2 liter water in de 24 uur na de behandeling.

Geadviseerde producten
Het gebruik van de juiste producten voor thuis gebruik zal de behandeling ondersteunen, de resultaten zullen nog beter zijn als u thuis met de juiste producten de aanmaak van collageen kunt blijven ondersteunen. Producten gaan in overleg met de schoonheidsspecialist om deze producten zo goed mogelijk op de huid aan te passen. 

€ 89.50